NFL

Az Indianapolis Painterrel sem az igazi

Az észak-amerikai profi amerikai-futball bajnokság (NFL) negyedik fordulójában kedd hajnalban a Tampa Bay Buccaneers 24-17-re verte az Indianapolis Colts csapatát. A Monday Night Footballon az Indianapolis Colt megérezte irányítója, Payton Manning hiányát, helyettese, Curtis Painter adott ugyan két Touchdown-passzt, azonban ez kevés volt a hazaiak ellen.

Az Indianapolis Colts Tampa Bay Buccaneers mérkőzésen Michael Bennett állítja meg Curtis Paintert, a Colts irányítójátHabár Payton Manning, a Colts veterán csillaga jelen volt a találkozón, sajnos csak a lelátóról élhetett együtt a játékkal. A szakértők kérdésére, miszerint „mi lenne, ha Curtis Painter kezdene”, megérkezett a válasz, mivel már a második támadósorozatban eladta a labdát, így a Tampa kalózai lendülhettek akcióba. Azonban a fiatal irányító összekapta magát, és a második negyedben egy 87 yardos touchdown passzal hálálta meg a lehetőséget, amelyet Pierre Garcon elkapó értékesített. Painter 281 passzolt yarddal és 2 TD-átadással fejezte be a vesztes mérkőzést, amely szép teljesítmény élete első kezdő pozícióban eltöltött ütközetén. A második hat pontot érő légiküldeményét a harmadik játékrészben szintén Garcon halászta le.

A győztes oldalon Josh Freeman vezette a fiatal együttest, aki 287 passzolt yardja mellé elkönyvelhetett még egy passzolt és egy futott TD-t. Freeman és társasága 10-0-s hátrányból indult neki a második negyednek, ekkor következett a már említett irányítófutás. Viszont a harmadik negyed elején újra a Colts vezetett. Ennek ellenére, az összecsapás hátralevő részében 17-10-es Colts előny után már csak a Tampa tudott pontokat szerezni Preston Parker elkapásával és LeGarrette Blount futásával. Sajnos egy súlyos sérülés is történt a mérkőzésen, az Indianapolis Colts játékosa bokatörést szenvedett, miután egy csapattársával ütközött.

A videót gyengébb idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk!

Ezzel az eredménnyel a Tampa Bay már három győzelemmel rendelkezik és csupán egy vereséggel, az Indianapolis pedig 0-4-re áll. Ilyen rosszul utoljára Peyton Manning 1998-as újoncévében kezdtek a patkósok. A Buccaneers vasárnap San Franciscóban vendégeskedik, míg a Colts a Kansas Cityt fogadja majd.

NFL, 4. forduló
Monday Night Football
Tampa Bay Buccaneers-Indianapolis Colts 24-17