Ferencváros

Jogosnak érzem, hogy a kispadra kerültem - Oláh Lóránt

A Videoton elleni bajnokin Détári Lajos csak a kispadon szorított helyet az eddig stabil kezdőembernek számító Oláh Lórántnak, aki azonban megértette a szakvezető döntését.

A Ferencváros 11 forduló után is kieső helyen áll a magyar bajnokságban, a zöld-fehérek eredménytelensége a gólképtelenségben rejlik. A népligetiek 11 mérkőzés alatt mindössze 6 találatot jegyeznek az idei kiírásban, nem csoda, ha Détári a Videoton elleni mérkőzés előtt Oláh helyett Pölöskey Péterrel próbált változtatni ezen.

Nem indokolta döntését Détári Lajos, de azt hiszem kilenc meccsen rúgott egy gólommal nem is kell reklamálnom, jogosnak érzem, ha kispadra ültet. A becserélésemkor azt kérte: próbáljak gólt rúgni, erre azonban csak lehetőségecskéim voltak, mert a Vidi nagyon stabil volt hátul. Reméljük hamarosan rátalálunk a győzelmi ösvényre és eredményesebbek leszünk” – mondta a sportandmedia.com-nak Oláh, aki a második félidőben Hakolát váltotta.

A hírek szerint Oláhnak és Pölöskeynek a héten új segítője akadhat, állítólag Homma Kazou leigazolását napokon belül bejelentik a FTC-nél.