NB I

Mi játszottunk, a Győr rúgta a gólokat - Tomiszlav Szivics

megosztom

A veretlenségét a múlt héten elveszítő Győr javított azzal, hogy hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A zöld-fehér csapat ezzel a tabella élére ugrott a vasárnap pályára lépő Debrecent megelőzve. A mérkőzés után mindkét szakvezető értékelte a történeteket.

"Két szerencsétlen gól, két kényszerű csere...nem panaszkodom, de úgy gondolom, hogy mi játszottunk, ők rúgták a gólokat, de a foci a gólokról szól. Gratulálok a Győrnek, nekünk mennünk kell tovább. Most alszunk egyet, holnap megnézzük, hol hibáztunk" - nyilatkozta a mérkőzés után Tomiszlav Szivics a Sport TV-nek.

"Nagyon jól játszottunk, sok helyzetünk volt, egy kiváló ellenfelet tudtunk legyőzni, úgy érzem a csapat rászolgált a sikerre - értékelt Csertői Aurél, aki a második félidei "dühkitörésiről" is megkérdezték. - Nem volt hiba a játékunkban, csak az, hogy nem rúgtuk be a harmadik gólt. Ilyenkor éreznie kell  a játékosoknak, hogy az ellenfél nem kapta el a mérkőzést és el kell dönteni az eredményt."

megosztom