Rögbi-vb

Jonah Lomuért aggódik a rögbis társadalom

  • VNA
Címkék:

Nem lehet sokat tudni a múlt pénteken kórházba szállított Jonah Lomuról, de a csapat neki szóló üzenete jelzi, komoly bajban van az egykori rögbis klasszis

Egykori sztárjátékosáért, a világszerte ismert Jonah Lomuért aggódnak a rögbi szurkolók Új-Zélandon. A Tiszta Feketék (All Blacks) egykori játékosát Aucklandben múlt pénteken vitték kórházba veseproblémákkal, de a hírek szerint azóta is válságos állapotban van. A világbajnoki cím megszerzésére hazai pályán nagy eséllyel pályázó új-zélandi válogatott játékosai üzentek is Lomunak, akik egy különleges csapatfotón „Jobbulást Jonah, maradj erős!” felirattal pózoltak.

Jonah Lomu már hat napja kórházban van, keveset lehet tudni az állapotáról
Olyan hírek is érkeznek Új-Zélandról, amely szerint Lomu családja 10.000 dolláros exkluzív szerződést kötött a „New Zealand Women’s Weekly” című újsággal, amely a ’95-ös vb-ezüstérmes sztárjáról tudósíthat a kórházból. Ezzel párhuzamosan a család állítólag a kórházat és a hatóságokat is arra kérte, hogy ne adjanak ki információkat az immáron hat napja kórházban lévő 36 esztendős játékos állapotával kapcsolatban. „Tiszteletben tartjuk a család kérését és ehhez tartjuk magunkat a továbbiakban is” - szól a kórház rövid pénteki közleménye. Lomu utoljára a világbajnokság szeptember elejei megnyitó ünnepségén szerepelt nyilvános rendezvényen.