NB I

Az FTC másfél évre kitiltotta mérkőzéseiről az elítélt szurkolókat

megosztom

Fejenként egy év hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a Kecskeméti Városi Bíróság két, a múlt vasárnapi Kecskemét-Ferencváros bajnoki mérkőzés kapcsán őrizetbe vett szurkolóra. A zöld-fehérek klubvezetése közleményben jelezte, hogy az érintett drukkereket ugyanennyi időre kitiltja a klub sporteseményeiről.

A Ferencváros közleménye:

"A KTE elleni bajnoki mérkőzésünk utáni rendbontás kapcsán a rendőrség előállított, majd a bíróság 1 év 6 hónapra elítélt két ferencvárosi szurkolót. Az FTC elnöke és a ferencvárosi labdarúgás vezetője úgy döntött, hogy ezt a két szurkolót az adatainak megérkezésétől számított 1 év 6 hónapra kitiltja az FTC által rendezett sporteseményekről, a büntetéssel megegyező időtartamra.

Az FTC elnöke és a ferencvárosi labdarúgás vezetője mélységesen elítéli a szerdai nyílt edzésen történteket. Mert egy szurkoló sem zavarhatja meg az edzésen folytatott munkát. A jövőben bármely szurkoló, aki hasonló megmozdulásban vagy rendbontásban részt vesz, legyen az edzés vagy mérkőzés, automatikusan egy évre kitiltjuk az FTC által az Albert Stadionban szervezett sporteseményekről!"

megosztom