Diósgyőr

Percek alatt elfogytak a Debrecenből érkezett belépők

Több méteres sor állt Miskolc egyik jegyárusító boltja előtt szerda reggel, ahol a diósgyőri szurkolók alig negyedóra alatt elkapkodták a Debrecen elleni mérkőzés jegyeit.

Diósgyőri szurkolók a csapat mhazai mérkőzésénElső körben a debreceniek 800 darab belépőt küldtek a miskolciaknak, de mivel kedden pillanatok alatt elkeltek a tikettek, a két klub megegyezése alapján szerdán újabb 300 jegy érkezett.

"Külön köszönetet mondok klubunk biztonsági szolgálatának a megegyezés létrejöttében. A DVTK felelősséget vállalt minden egyes szurkolójának viselkedéséért, kérjük, sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt!" - mondta Körmöndi Zoltán marketing-igazgató a dvtk.eu-nak. A boon.hu beszámolója szerint a szerdán megküldött, valamivel több, mint 300 darab belépő alig több, mint negyedóra alatt elfogyott.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában vasárnap Debrecenbe látogat a Diósgyőr, ahol várhatóan telt ház, azaz mintegy 10 000 néző buzdítja majd a csapatokat. Az idei szezonban a két együttes hazai mérkőzésein van rendre a legtöbb néző.