Debrecen

Mészáros Norbert a Diósgyőr ellen már újra játszana

Vasárnap újra számíthat Kondás Elemér vezetőedző Mészáros Norbertre, aki az elmúlt két fordulóban nem állhatott a Debrecen csapatának rendelkezésére.

"Hétfőtől azonban teljes értékű munkát végzek az első kerettel, és szerencsére nincs semmi probléma, ha a szakmai stáb úgy dönt, vasárnap pályára léphetek a Diósgyőr ellen – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Mészáros Norbert. - Egy nagyon jó csapat látogat hozzánk, és ezt nem csak az alapján mondom, hogy a borsodiak megállították a Győr menetelését, ugyanis az előző bajnokijukon is remekül szerepeltek. Azzal, hogy legutóbb legyőzték hazai közönség előtt a Rába-partiakat, még nagyobb önbizalommal látogatnak hozzánk, és bizonyára elszántan küzdenek majd ellenünk. Emiatt nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de úgy gondolom, ismét telt ház lesz, ami mindig feldob minket, nagyobb erőt ad nekünk. Jó hangulat várható, és bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot."

A telt ház szinte biztos, a diósgyőri szurkolók a rendelkezésükre bocsájtott 1100 belépőt pillanatok alatt felvásárolták.