Bajnokok Ligája

Figyelmetlenek voltunk - Ferguson

A Manchester United menedzsere természetesen nem volt elégedett csapata teljesítményével a Basel elleni BL-csoportmérkőzésen. A svájciak kétgólos hátrányt dolgoztak le az Old Traffordon, 0-2-ről 3-2-re fordítottak, igaz, a hajrában bekapott találat miatt két pontról le kellett mondaniuk. Sir Alex Ferguson szerint komoly problémáik voltak a koncentrációval.

"Meggondolatlanok voltunk. Már az első félidőben is többször teret engedtünk nekik, aztán ráfizettünk a koncentráció hiányára. A félidőben mondtam a játékosaimnak, hogy ezzel hagyjanak fel, mert így nagy lehetőséget teremtenek az ellenfél előtt" - nyilatkozta Sir Alex a lefújás után.

"Ez egy ébresztő nekünk, több szempontból is. Ha három gólt kapsz hazai pályán, akkor a védelemnek és a középpályának is gondjai vannak a koncentrációval. Ha lazítasz a Bajnokok Ligájában, akkor ez lesz a vége."

A menedzsernek természetesen a büntetőről is megvolt a véleménye, szerinte Valencia egyértelműen a labdára ment. Emellett a sérülése után visszatérő és duplázó Danny Welbeckről is szót ejtett. "Azt hiszem, elfáradt a második félidőben, de nem akartuk lecserélni, mert benne mindig ott van egy gól."


Manchester United-Basel 3-3