NFL

A Dallas Cowboys mezőnygólokkal múlta felül a Washingtont - videó

A Dallas Cowboys együttese úgy győzte le 18-16-ra a Washington Redskinst az amerikai fociliga kedd hajnali összecsapásán, hogy nem szerzett egyetlen egy touchdownt sem.

Dan Bailey, a Dallas Cowboys játékosa szerez egy mezőnygólt a Washington Redskins ellen.A Dallas Cowboys együttese a bordasérülésével bajlódó Tony Romo gyengébb teljesítménye ellenére is legyőzte a Washington Redskinst az NFL harmadik fordulójának utolsó összecsapásán, az ún. Monday Nighton. A Cowboys irányítójának nagy fájadalmai voltak, fájdalomcsillapítóval játszott, nem túl fényesen, csapata passzaiból egyetlen egy touchdownt sem volt képes elérni, mégis győzni tudtak, méghozzá Dan Bailey remek teljesítményének köszönhetően, aki hat mezőnygólt szerzett, az utolsót 40 yardról 1:52-cel a vége előtt.

Tony Romo mindenesetre elégedetten nyiltakozott a találkozót követően: "Jól érzem magam, mert nyertünk. Minden rendben lesz velem. Játszani akartam, hiszen mi ezt csak 16-szor tehetjük meg az év 365 napjából. Mindenképpen ott akartam lenni a pályán. Annyi energiát fektettem bele, hogy ott legyek, szóval mentem előre."

Három fordulót követően mindkét csapat 2-1-es győzelem-vereség mutatóval áll az NFC Keleti csoportjában.

Laron Landry kőkeményen állította meg a Dallas Cowboys játékosát, Laurent Robinsont

NFL, 3. forduló
Monday Night
Dallas Cowboys-Washington Redskins 18-16