Haladás

Halmosi Péter ismét meghívót kapott a válogatottba

megosztom

A Haladás bal oldali középpályása Laczkó Zsolt eltiltása miatt arra számít, hogy a finnek ellen ő lehet a balhátvéd.

Halmosi Ronaldóval - Fotó:origo.hu

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya behívta az október 11-i, finnek elleni EB-selejtezőre készülő nemzeti csapat keretébe a Haladás Sopron Bank játékosát, Halmosi Pétert.

"Nagyon örülök neki, én is csak pár perce tudtam meg a hírt - mondta a haladasfc.hu-nak Halmosi. - Az Izland elleni meccs előtt azt mondtam, hogy nem számítottam rá, hogy behívót kapok, most viszont megmondom őszintén, bíztam benne, hiszen Laczkó Zsolt Moldovában kisárgult, és korábban Egervári Sanyi bácsi azt mondta, rám bal bekként számít a válogatottnál. Várom már az összetartást, de egyelőre most még a Halira koncentrálok, hogy a Siófok ellen kijavítsuk ezt a hétvégi csúfos vereséget."

Halmosi Péter kifejezetten jó formában játszik az utóbbi időben, bár a hétvégén az Újpest ellen kétszer is rossz megoldást választott.

"Én is úgy érzem, hogy nem vagyok rossz formában. Az viszont nagyon bánt, hogy a hétvégén rúghattam volna akár két gólt is, csak aztán az utolsó pillanatban mégis úgy döntöttem, hogy beadom. Utána bíztam benne, hogy lesz még lehetőségem gólt lőni, de sajnos már nem volt. Jó erőben érzem magam. Végigjátszottam három meccset a héten. Szerintem egyiken sem ment rosszul a játék. Ennek azért is örülök, mert nem mostanában volt nálunk szerda-szombat ritmus. Újpesten sem éreztem magam fáradtnak, de az tény, hogy hoztam egy-két olyan rossz döntést, amit nem kellett volna."

megosztom