Paks

Böde Dániel inkább csak egy gólt rúgott volna, de győztes csapatban

A Paks hetek óta kisebb gödörben van, sok gólt rúgnak, de sok gólt is kapnak a tolnaiak, ezért a remélt győzelmek is elmaradnak.

Böde Dániel nem örült a mesterhármasnak - Fotó:paksifc.hu

Hiába ért el mesterhármast Böde Dániel a Paks csapatában, nem tűnt boldognak a Pécs elleni 4-4-es döntetlen után. A Kis Károly vezette, tavaly ezüstérmet nyerő együttes az OTP Bank Liga 10. fordulója után mindössze a 11. helyet foglalja el.

„Ez igaz, de inkább rúgtam volna csak egy gólt, és nyertünk volna… Persze azért örülök a három találatnak, de ennek ellenére nehéz lesz azt feldolgozni, hogy négy gólt szereztünk itthon, és mégsem tudtunk nyerni. Mostanában olyan meccseket játszunk, ahol négy találat esik, vagy mi kapunk ennyit, vagy mi rúgunk, de akkor se tudunk nyerni. Ilyen volt a Kaposvár elleni meccsünk is, ahol szintén négy-négy lett a végeredmény. Gondolom ezek a mérkőzések egy kívülálló számára látványos, jó meccsek, de nem hiszem, hogy mi különösebben örülnénk az ilyen eredményeknek” - mondta a paksifc.hu-nak a középpályás.

A remek felépítésű játékos nem tudja a választ arra, miért kap rengeteg gólt a csapata mostanában.

„Meg kell keresni az okokat, nem szabad annyiban hagyni, természetesen nem is tesszük. Az is biztos, hogy közösen kell tennünk ellene. Azt mondják, hogy a gól hibából lesz. Mi mostanában sokat hibázunk, és még a legkisebb kilengésünket is megbüntetik az ellenfeleink. Tavasszal ez nem így volt, akkor még a szerencse is mellettünk állt, mára mintha az is elhagyott volna bennünket. Nekünk, együtt kell átvészelnünk ezt az időszakot” - jelentette ki Böde.

A Paks-Pécs találkozó (4-4) összefoglalója