Vasas

Mióta átvettem a csapatot veretlenek vagyunk - Marijan Vlak

  • fcvasas.com

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának mérkőzésén a Vasas-Híd együttese 0-0-s döntetlent játszott a Lombard-Pápa vendégeként, ezzel Marijan Vlak irányításával továbbra is veretlenek maradtak az angyalföldiek.

A horvát szakember ennek ellenére azt mondja, egy hónap alatt nem lehet csodát művelni, játékban még van hová fejlődnie a Vasasnak, de annak örül, hogy vezetésével még nem talált legyőzőre a piros-kék alakulat. "Fontos mérkőzés volt ez a számunkra, szerettünk volna veretlenek maradni - fogalmazott a Lombard Pápa - Vasas-Híd mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marijan Vlak. - A bennmaradásért harcolunk, így minden pontra nagy szükségünk van. Technikailag jól képzett ellenféllel találkoztunk, többet volt náluk a labda, és némileg több helyzetük is volt, de nekünk is volt két száz százalékos ziccerünk. Még most sem értem, ezeket hogy tudtuk kihagyni...Egy hónapja ültem le a Vasas kispadjára, remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ennyi idő alatt nem lehet csodát tenni. Amikor átvettem a csapatot, 5 meccsen szereztek 1 pontot, azóta viszont 5 mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Ez a különbség magáért beszél... Elismerem, játékban még van hová fejlődnünk, és ha ezt megvalósítjuk, akkor jönnek majd az eredmények is."

"Az első félidőben értékelhetetlen futballt mutattunk be, eltotyorogtuk azt a 45 percet - értékelt szokás szerint önkritikusan a pápaiak mestere, Véber György. - A fordulás után már többet mutattunk, de az utolsó megoldásoknál rendre rossz döntéseket hoztunk, így pedig esélyünk sem volt arra, hogy itthon tartsuk a három pontot. Így hiába voltunk fölényben, nem érdemeltünk győzelmet."