Kézilabda

Tesztmérkőzésnek szántuk a Kecskemét elleni meccset - Mocsai Lajos

Az MKB Veszprém 41 gólt dobva nyerte meg a Kecskemét elleni bajnokiját, melyen Mocsai Lajos már a Bajnokok Ligájára készítette fel csapatát.

Mint arról pénteken beszámoltunk, a bajnoki címvédő Veszprém 41-18-ra legyőzte Avar György együttesét, a bakonyi alakulat vezetőedzője a találkozó után arról beszélt, hogy már a BL-re való felkészülés jegyében gyakorolták a támadási variációkat.

"Tesztmérkőzésnek szántuk a pénteki meccset, szerettem volna megnézni hol tartunk. A héten ez volt a nyolcadik foglalkozásunk, szombaton pihenőt kap a csapat, vasárnaptól pedig készülünk a Csurgó elleni mérkőzésre. Ezen a két meccsen szeretném kialakítani a végső szerkezetet, amelyet a BL meccseken szeretnénk használni. Császár eddigi teljesítményével elégedett vagyok, a mai meccs első félideje megmutatta, hogy a három átlövős játékunk is eredményesen tud funkcionálni. A második félidőben mindenki lehetőséget kapott a játékra. Sok értékes információt kaptam a meccsen, ezeket később remekül tudjuk majd hasznosítani. Örülök neki, hogy a feszes védekezés mögött mindegyik kapusunk jól teljesített. Csurgón egy kemény idegenbeli mérkőzés vár ránk, ez jó felkészülés lesz a BL hangulat eléréséhez." - olvasható az mkbveszprem.eu-n Mocsai mester értékelése.