Újpest

Számunkra nincs könnyű ellenfél - Barczi Dávid

Az Újpest középpályása a Haladás ellen is nehéz meccsre számít, mivel jól ismeri Aczél Zoltánt, a vasiak edzőjét.

Bár csapata még mindig gyengélkedik, Barczi Dávid remek formába lendült Újpesten. A fiatal középpályás a Vác elleni Magyar Kupa-mérkőzésen is gólt szerzett, gólpasszt adott. 

"Olyan volt a találkozó, mint amilyenre számítottunk. Egy nagyon lelkes ellenféllel találtuk szemben magunkat és nem volt könnyű dolgunk, a pálya sem volt a legjobb. A mérkőzés előtt is úgy kalkuláltunk, hogy a második félidőben dönthetjük el a találkozót. Szerencsére sikerült több gólt is lőni és 4-1-re nyerni. Nagyon sokat kell még fejlődnöm ahhoz, hogy igazán jó játékos legyek. Nincs olyan, hogy tökéletes focista, a legnagyobb külföldi sztárok sem hiszem, hogy maximálisan elégedettek a teljesítményükkel. Igyekszem mindent megtenni az edzéseken és a mérkőzéseken is és próbálom minél jobban kivenni a részem a támadásokból. Teszem a dolgom" - nyilatkozta az ujpestfc.hu-nak Barczi Dávid.

Szombaton a bajnokságban a Haladás látogat a Szusza Ferenc Stadionba, ami szintén nem ígérkezik könnyű összecsapásnak.
 
"Nagyon nehéz meccsre számítok. Olyan helyzetben vagyunk, hogy nincs könnyű ellenfél számunkra. Jól ismerjük az ellenfél edzőjét és ő is jól ismer minket - az U17-es csapatban többünknek is az edzője volt –, biztos vagyok benne, hogy nagyon felkészülten érkeznek a Megyeri útra. Helyzetekben gazdag mérkőzést várok" - jegyezte meg a futballista.