Vasas

Semmilyen pluszt nem nyújtottunk - Marijan Vlak

Marijan Vlak a Budaörs elleni Magyar Kupa mérkőzés után elismerte, nem volt túl magas színvonalú a játék, de fontos tapasztalatokat szerzett.

Szerdán Magyar Kupa-mérkőzésen 2-0-ra legyőzte a házigazda Budaörsöt a Vasas-Híd együttese, és ezzel továbbjutott a következő körbe. Az angyalföldiek vezetőedzője azonban nem mindennel volt elégedett a találkozó után.

"A rutinunknak megfelelően hoztuk a mérkőzést, de ezen túlmenően semmilyen pluszt nem nyújtottunk - mondta az fcvasas.hu-nak Marijan Vlak. - Nem volt túlságosan színvonalas a találkozó, sokkal jobban kellett volna játszanunk. Ha legalább négy-öt, vagy öt-hat gólt szereztünk volna, akkor egészen más dimenziója lett volna ennek az összecsapásnak. A lehetőségeink megvoltak ehhez, hiszen például Dajic is két száz százalékos ziccert rontott el, és még sorolhatnám. Sokkal nagyobb önbizalmat adott volna, ha a két találatunk mellé továbbiakat is tudunk szerezni. Az eredeti cél az volt, hogy a kevesebb lehetőséghez jutó futballisták közül néhányan meggyőzzenek arról, hogy szombaton is a kezdőben a helyük. Ezzel kapcsolatban még egy kis dilemmában vagyok, pénteken döntök majd a pápai kezdőcsapatról. Annyit elárulhatok, hogy van egy olyan játékos, aki vélhetően az első perctől a pályán lesz azok közül, akik eddig kezdőként még nem bizonyíthattak."

A Vasas-Híd szombaton a Lombard Pápához látogat az OTP Bank Liga 10. fordulójában.