La Liga előzetes

Pintér nélkül szerezne pontot a Zaragoza a Betis ellen

Csütörtökön két találkozóval zárul a spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulója, az Espanyol a Getafét, a Real Betis pedig a Real Zaragozát fogadja. A magyar játékos csütörtökön combizomsérülést szenvedett, így már el is hagyta csapatát és visszautazott Zaragozába, hogy a klub orvosai kivizsgálhassák.

A Zaragoza és az Espanyol játékosa küzd a két csapat bajnoki mérkőzésén 2010-ben

Espanyol - Getafe
20:00 (Sport 2)
hatharom-tipp: 1

Akár kis "El Clásicónak" is nevezhetjük a madridi Getafe és a barcelonai Espanyol összecsapását, a két csapat számára legalább olyan jelentőségű lehet a találkozó, mint a két gigásznak szokott. A Getafe három forduló alatt mindössze egy döntetlent tud felmutatni, míg az Espanyol egy győzelmet, de utóbbinak hazai környezetben jó esélyei vannak arra, hogy ezt a számot megduplázza. A két csapat mérkőzései a tavalyi szezonban egyaránt a barcelonai együttes sikerével értek véget, mind a két derbi 3-1-es végeredménnyel zárult.

Real Betis - Real Zaragoza
22:00 (Sport 2)
hatharom-tipp: 1
A Pintér Ádámot is a soraiban tudó Zaragoza az eddig háromból hármat nyerő újonc Betishez látogat. A kék-fehérek csatárát, Brauliót a héten szexuális zaklatás miatt őrizetbe vették, de a 26 éves csatár ott lesz a csapattal Sevillában. Ami hazánk fiát illeti, Pintér egyelőre csak kiegészítő ember az idei idényben (is), a Primera Divisiónban eddig 38 percet kapott vezetőedzőjétől, Javier Aguirrétől. Az biztos, hogy a Betis ellen nem gyarapíthatja percei számát, ugyanis a magyar válogatott játékos a mérkőzés napján combizomsérülést szenvedett, a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint egy ödéma keletkezett a labdarúgó lábában. Pintér már el is hagyta Sevillát, az előzetes vizsgálatok szerint a Betis után a Málaga elleni találkozót is biztosan kihagyja. Pontos diagnózisra azonban egy-két napot még várnia kell az egykori MTK-s futballistának.