NB I

Kiemelt biztosítást kap a Ferencváros kecskeméti vendégjátéka

Kiemelten kezeli a rendőrség a vasárnap 16 órakor kezdődő KTE – Ferencváros NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzést.

Vasárnap az OTP Bank Liga 10. fordulójában 16 órától a KTE a Ferencvárost fogadja a Széktói Stadionban. A találkozóra kiemelt jegyárak vonatkoznak, mint ahogy a rendőrség is kiemelten kezeli a lila-fehére és a zöld-fehérek összecsapását.

“Kiemelt kockázatú minősítéssel rendelkező mérkőzés lesz, így a sporttörvény alapján eljárva ennek megfelelő lesz természetesen a rendőri biztosítás is. Nem csak a rendőri biztosítás, hanem a biztonsági szolgálat biztosítása is ennek megfelelő létszámú lesz. A rendőrség technikai eszközökkel igyekszik minél biztonságosabbá tenni a sporteseményt, és technikai eszközökkel is igyekszünk a leghatékonyabban kiszűrni azokat, akik nem a szurkolással, hanem a rendbontással lesznek elfoglalva” - nyilatkozta a kesport.hu-nak Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A két szurkolótábor semmiképpen nem találkozhat vasárnap a stadionon kívül és belül sem.

“Jelentős létszámú rendőri erő lesz vasárnap, nem engedünk teret a rendbontásnak Kecskeméten. A városba való érkezéstől kezdve ellenőrzött keretek között haladnak majd a Ferencváros szurkolói a Széktói Stadionba. Mint ahogy eddig is megszokhatták az itt lakók, nem tesszük lehetővé, hogy egy-két randalírozó megzavarja a közrendet és a közbiztonságot” - tette hozzá a szóvivő.