U17-es válogatott

A Parlamentben járt a magyar csapat - fotó

Az U17-es válogatott csütörtökön zárta felkészülését a hazai rendezésű Eb-selejtezőkre.

Az U17-es csapat a Parlamentben - fotó: mlsz.hu

Pisont István szövetségi edző csapata a hét elejétől a minitorna helyszínén, Telkiben készül a selejtezőkre. A keret tagjai mozgalmas napon vannak túl, a csapat ugyanis délelőtt a Parlamentben tett látogatást, a délutáni programban pedig egy jó hangulatú beszélgetés szerepelt: a válogatottat meglátogatta Szekeres Adrián és Debreceni András is.

A mieink pénteken 15 órától a fehéroroszok ellen kezdik meg szereplésüket az Eb-selejtezőben. Pisont István első ellenfelünkről elmondta: a fehéroroszok várhatóan egy zártabb védekezésből igyekeznek majd gyors kontrákkal veszélyt teremteni a kapunk előtt.

"Az első mérkőzés meghatározó lesz a torna további kimenetele szempontjából, ezért nagyon fontos, hogy eredményesen kezdjünk. A fehéroroszokat láttuk a lengyelországi Syrenka Kupán, akkor egy zárt védekezésből indított kontrajátékra építettek, hasonló stílusra számítok tőlük most is. A játékosok elszántak, motiváltak, és ha ez bátor játékkal is párosul holnap, akkor biztos vagyok benne, hogy a jó eredmény sem marad el" - mondta Pisont István az mlsz.hu-nak.