U17-es válogatott

Pisont Istvánék az utolsó simításpkat végzik az EB-selejtezők előtt

A Pisont István vezette U17-es együttes Európa-bajnoki selejtező torna előtt áll: a fehérorosz, az andorrai, valamint a norvég válogatottal mérkőzik meg Telkiben.

Az 1995-ös születésű korosztály első igazi nemzetközi erőpróbájához érkezett, péntektől a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező tornán vesz részt a válogatott. A játékosok vasárnap óta Telkiben készülnek az előttük álló megmérettetésekre:

"A végső simításokat végezzük a torna előtt, az edzéseken a speciális támadó és védekező taktikai elemeket, illetve az egyéni feladatokat gyakoroljuk - mondta az mlsz.hu-nak Pisont István. - Nagyon sok nemzetközi meccs van a hátunk mögött, ezért javarészt már csak átismételjük a feladatokat, valamint videoelemzések alapján felhívjuk a játékosok figyelmét arra, hogy mire kell kiemelten odafigyelniük, hol lehet tovább javítani a csapatjátékon. Emellett természetesen igyekszünk mindenkit megfelelő fizikális állapotba hozni, és a mentális felkészítésre is nagy hangsúlyt fektetünk."

A mieink pénteken a fehéroroszok ellen kezdik meg szereplésüket a tornán, majd vasárnap az andorrai, szerdán pedig a norvég együttes lesz az ellenfél, mindhárom meccset Telkiben játsszák le.