Férfi vízilabda

Hegedűs Gábor alig várja a szegedi BL-selejtezőt

A Szeged Beton férfi vízilabdacsapata kettőzött erővel készül a pénteken kezdődő szegedi BL-selejtezőre.

Hegedűs Gábor alig várja a selejtezőket - Fotó:szegedma.hu

Pénteken a szerb Crvena zvezda, szombaton az orosz Sturm Csehov, vasárnap a horvát Pirmorje Rijeka lesz a Szeged Beton ellenfele a szegedi Bajnokok Ligája-selejtezőben.

"Kedd délelőtt a szerb Vojvodina ellen kétkapuztunk - mondta a delmagyar.hu-nak az Egerből érkező Hegedűs Gábor - amely remekül szolgálta a felkészülésünket. Pénteken éppen a zvezda ellen kezdünk, az újvidékiek játéka nagyban hasonlít hozzájuk. Remek közösségbe kerültem, egyre jobban megismerem Szegedet, jó döntés volt a Betonba igazolni. Komolyan vettük a Magyar Kupa-selejtezőt, végig koncentráltan játszottunk. Tisztában voltunk vele, hogy minden meccs a BL-re való felkészülésünket szolgálja. Egyelőre csak a zvezdát látjuk a szemünk előtt, a szerbek elleni meccsre koncentrálunk. Majd ha túlleszünk rajtuk, akkor következik az orosz Csehov, majd zárásként a horvát Rijeka."

A meccseket nyitott medencében rendezik majd, de ez nem lesz furcsa a szélső számára.

"Egerben, a Bárány-uszodában nőttem fel, ami nyitott volt. Imádok ilyen környezetben játszani, nagyon jó így vízilabdázni. Most is nagyon várom már a kezdést, és azt, hogy népes szurkolótábor előtt harcolhassuk ki a BL-főtáblára jutást" - bizakodott a szegedi pólós.