Bundesliga

A Schalke elnöke hosszabbítana Raúllal

megosztom

Kész meghosszabbítani Raúl idény végén lejáró szerződését Clemens Tonnies, a labdarúgó Bajnokok Ligájában legutóbb elődöntős Schalke 04 elnöke.

Clemens Tonnies bízik abban, hogy ha ajánlatot tesznek, a spanyol támadó igent mond majd

"Ha valaki jól futballozik, alkalmazkodik a körülményekhez és azonosul a klubjával, nincs semmi, ami miatt ne lehetne vele a folytatásról gondolkodni. Büszkék vagyunk minden olyan percre, melyben Raúlt a Schalke mezében látjuk játszani" - mondta a Sport Bild című lapnak a klubelöljáró, hozzátéve, hogy a pénz nem lehet akadálya az együttműködés folytatásának, a döntés joga azonban Horst Heldt menedzsert, illetve Ralf Rangnick vezetőedzőt illeti meg.
   
Clemens Tonnies bízik abban, hogy ha ajánlatot tesznek, a spanyol támadó igent mond majd. "Raúl nem zsoldos, ráadásul szereti a Schalkét" - tette hozzá.
   
A német sajtó szerint azonban nem ennyire idilli a helyzet, Raúl ugyanis mostanában a holland Klaas-Jan Huntelaar mögött szerepel Rangnick rangsorában.
   
A Real Madridtól - addigi egyetlen klubjától - 2010-ben érkezett 34 éves spanyol futballistának a nyáron jár le a szerződése a gelsenkircheni együttesnél.

megosztom