Játék

Steve Nash és Hope Solo megmutatja, milyen a FIFA 12

Mint minden ősszel, idén is jelentkezik új FIFA-val az Electronic Arts. A demó már letölthető PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is, és a teljes játék is elérhető lesz szeptember 27-től.

Steve Nash, a Phoenix Suns kosarasa és Hope Solo, az Egyesült Államok női fociválogatottjának kapusa látható az alábbi kisfilmben, amint játszanak egy meccset az új FIFA Soccer 12-vel. (Amerikában a játék nevében mindig szerepel a 'Soccer' szó, mert egyébként mindenki amerikai futballra gonolna, de maga a játék teljes mértékben megegyezik az Európában forgalmazott változattal.)

Bár Nashnek jó a dumája, ezt a játékot is gólra játsszák, és Hope Solo nem viccelt, amikor azt mondta, hogy 2006 óta masszív FIFA-fanatikusnak vallja magát.

A játékban az alábbi demó alapján is szerepelni fog rengeteg olyan újítás, amire már valószínűleg régóta várt a közönség. A FIFA 11-ben ugyanis korábbi társaihoz képest elmaradtak az eget rengető változtatások, ám idén úgy tűnik, tényleg dolgoztak az új verzióval a fejlesztők, és a beszámolók is minden eddiginél jobb és realisztikusabb játékélményt ígérnek.