Serie A

Az újonc otthonában is kikapott az Inter - videó

Vaskos meglepetéssel kezdődött az olasz labdarúgó-bajnokság hétközi fordulója, az újonc Novara ugyanis 3-1-re legyőzte a tavaly előtti bajnok Internazionalét.

Julio Caesar hiába igyekezett, nem tudott segíteni csapatán
Gian Piero Gasperini irányításával még nem igazán "állt össze" az új Inter, amit mi sem bizonyít jobban, hogy idei négy tétmérkőzésükön még nyeretlenek a fekete-kékek. A hétvégén a Roma ellen elért gólnélküli döntetlen után ezúttal az újonc Novara otthonába látogattak Zanettiék, de sok örömük nem lehetett az észak-olaszországi kirándulásban.

A 38. percben Meggiorini révén jutott előnyhöz a hazai gárda, majd mikor sokáig úgy tűnt, ez lesz a találkozó egyetlen említésre méltó momentuma, felgyorsultak az események. A 86. percben Ranocchia hozott össze egy büntetőt a hazaiaknak - és magának egy piroslapot -, amit Rigoni ki is használt, majd rá egy perccel Cambiasso tartotta életben a reményeket - kevés sikerrel. A hosszabbításban ismét Rigoni "köszönt be", kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Az újabb vereséggel nehéz helyzetbe kerülhet a nyáron kinevezett Gasperini, ismerve Massimo Moratti habitusát, nem sok "dobása" maradt a Genoától érkező szakembernek a milánóiak kispadján.

Serie A
4. forduló
Novara-Internazionale 3-1 (1-0)
gól: Meggiorini (38.), Rigoni (86., 90. - az elsőt 11-esből), illetve Cambiasso (89.)
kiállítva: Ranocchia (85.)