Kézilabda

Nincsenek jó formában lévő baloldali játékosaim - Skaliczki László

Kis híján kellemetlen meglepetés érte a Pick-Szeged csapatát a hétvégén, mert ugyan a félidőben még három góllal is vezettek a Balatonfüred otthonában, a mérkőzés hajrája igen "izgalmasra" sikeredett számukra.

A Tisza-partiak a tavalyi szezonban egy góllal kikaptak Sótonyi László együttesének otthonában, ám a nyári játékosmozgás után - nem lebecsülve a füredi gárda erejét -  meglepő lett volna, ha ugyanez előfordult volna idén is.

A forduló rangadóján a szegediek szinte végig vezettek, a második 30 perc alatt volt olyan pillanat is, amikor úgy tűnt, nagyon könnyű győzelmet arathat a Skaliczki-legénység a Balaton partján. Aztán a hajrában a hazaiak rákapcsoltak, olyannyira, hogy az utolsó percben az egyenlítésért támadhattak. Végül nem tudtak gólt dobni, így ha nem is könnyen, de behúzta a találkozót a Pick

"Úgy gondolom, hogy uraltuk a meccset. Emberfölényünkkel nem voltam elégedett, ez botrányosra sikerült. 45 percig a mi akaratunk érvényesült. Nincsenek jó formában lévő baloldali játékosaim, ez is gond volt. Lékai Máté játéka engem is meglepett. Összességében a játék azon elemeiben jobbak voltunk. Tatai Petit mindenképpen meg kell dicsérnem." - mondta Skaliczki László vezetőedző a mérkőzésről a szegediek hivatalos weboldalának. A kapuban Tatai remek teljesítményt nyújtott  - 15 védést mutatott be - míg a bajnokságban eddig szárnyaló Lékai Máté nem tudta azt hozni, amit elvárt volna tőle a szakmai stáb.