Real Madrid

Mindannyian bűnösek vagyunk - Sergio Ramos

A Levante elleni váratlan vereséget követően Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa a spanyol AS-nak adott nyilatkozatában megvédte csapattársát, a 40. percben kiállított Sami Khedirát.

A védő védelmébe vette csapattársát
A spanyol bajnokság vasárnap esti mérkőzésén a Levante hatalmas bravúrt végrehajtva 1-0-ra legyőzte odahaza José Mourinho sztárcsapatát. A "blancók" a 40. perctől emberhátrányban futballoztak Valenciában, miután a Sami Khedira addigra begyűjtötte második sárga lapját is. Az emberelőnyt a második félidőben ki is használta a Levante, Arouna Koné találata pedig a győzelmet jelentette a valenciai kiscsapat számára.

Sergio Ramos, a madridiak és a spanyol válogatott játékosa a tekintélyes madridi napilapnak adott nyilatkozatában megvédte német csapattársát.

"Ez egy nagyon kemény mérkőzés volt, amelyen egyértelmű célunk volt, hogy megszerezzük a három pontot" - kezdte a világ- és Európa-bajnok hátvéd. " Mivel egy emberünk idő előtt elhagyta a pályát, lehetőséget teremtettünk az ellenfelünkek a győzelemre. De ez nem mentség, nem csak Khedira a hibás, mindannyian bűnösek vagyunk".

Ramos szerint az ilyen mérkőzéseken nagyon sok múlhat a bajnokság végkimenetele szempontjából, de nincs idejük keseregni, hiszen szerdán már a Santander ellen lépnek pályára, ahol mindenképpen kijavítanák a hétvégén becsúszó "bakit".

Sami Khedira balhézása sokba került a Realnak: