Juventus

A földön kell maradnunk - Mirko Vucsinics

megosztom

A Juventus nyáron szerződtetett montenegrói csatára szerint nem szabad, hogy a jó szezonkezdés túl nagy önbizalmat adjon a csapattársaknak.

A nyáron alaposan átalakuló torinói csapat remek szezonkezdettel örvendeztette meg igen népes szurkolótáborát, hiszen az első fordulóban látványos gólokat szerezve 4-1-el intézte el a Parmát, míg a második körben az újonc Siena ellen gyűjtötte be a kötelezőnek vélt három pontot.

Mirko Vucsinics, a nyáron az AS Romától érkező támadó szerint jó dolog, hogy hat pontot sikerült szereznünk két mérkőzés alatt, de ettől még nem szabad "elszállniuk".

"Ugyan megnyertük az első két mérkőzésünket, de nekünk továbbra is a földön kell maradnunk és továbbra is keményen kell dolgoznunk"- olvashatóak a csatár szavai a Juventus hivatalos honlapján.

"Az, hogy a tabella elején legyünk fontos a  számunkra, de a futballban egy vereség bármit megváltoztathat, ezért minden mérkőzésünkön nagyon koncentráltan kell játszanunk" - mondta a csatár.

Az olasz rekordbajnok legközelebb szerdán, a Bologna elleni hazai találkozón mutathatja meg, idén komolyan kell velük számolni az olasz pontvadászatban

megosztom