NB I

Supka Attila és Zoran Szpisljak is a kimaradt helyzetek miatt elégedetlen

A Honvéd Újpest felett aratott 2-0-ás győzelme után mindkét csapat vezetőedzője a kimaradt helyzetek miatt volt bosszús.

A Budapest Honvéd a brazil Danilo duplájának köszönhetően magabiztosan fektette két vállra az Újpest csapatát, a két vezetőedző a találkozó után értékelte a látottakat.

"Először is szeretnék gratulálni a Honvédnak, amiért jó százalékban sikerült kihasználnia a helyzeteit - nekünk ez nem sikerült. Az első félidőben mutatott játékunkkal elégedett lehetek, a második félidőben a gól után érthetően másképp kellett játszanuk. Sajnálom, hogy nem sikerült gólt, gólokat szereznünk, sok helyzetet kihagytunk, elhiszem, hogy bosszantotta a szurkolóinkat. Azon leszünk, hogy a hibáinkat kijavítsuk" - mondta a Sport TV-nek a lefújás után Zoran Szpisljak.

Kollégája, Supka Attila a győzelem ellenére talált kifogásolnivalót csapata játékában.
"Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, mert úgy gondolom Pápán egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből. Az első játékrészben a tapogatózás és a fogáskeresés volt a jellemző, a másodikban már több helyzetet sikerült kialakítanunk. Azt gondolom, hogy akár több gólt is szerezhettünk volna, de 2-0-ás állásnál számomra érthetetlen módon visszaálltunk - ha ott gólt kapunk, szoros lehetett volna a végjáték."