Karrier

Priskin miatt körbetelefonálták a Championship-klubokat, de sehol nem kellett

Paul Jewell, az Ipswich Town menedzsere kijelentette, nincs baja Priskin Tamással, de a magyar válogatott támadó távozhat az Ipswich Towntól.

Priskin távozhat Ipswichből - Fotó: AFP

Nyílt titok, hogy Priskin Tamás csapatot keres magának, hiszen nem kap lehetőséget a Championshipben szereplő Ipswich Townban.

„Nincs ebben semmi szomorú, ha távozni szeretne, mehet. Mindössze arra van szükség, hogy valaki jöjjön és szerződtesse. Nincs különösebb bajom vele, egyszerűen most nem fér be a keretbe.”

Priskin korábban már kijelentette, örül annak, hogy 2012-ben lejár szerződése csapatánál, de addig kölcsönben játszana valahol máshol.

„A nyáron behívtam az irodámba és mondtam neki, hogy a Leeds United szeretné kölcsönvenni, de ő azt mondta, nem biztos, hogy távozni akar. Azt mondta, gondolkozik rajta, beszél a menedzserével, az anyukája legjobb barátjával, az apja nagybátyjával, hogy mit tegyen. Addig gondolkozott, amíg a Leeds megszerezte Andy Keogh-ot. Az átigazolási határidő utolsó napján minden másodosztályú klubot felhívtunk, de mindegyik nemet mondott" - jelentette ki a magyar támadó ügyéről az angol szakember.