Magyar válogatott

Már 12 ezer jegy elkelt a finnek elleni mérkőzésre

megosztom

Hatalmas az érdeklődés az október 11-i, finnek elleni Európa-bajnoki selejtező iránt, már 12 ezer belépő elkelt, és megtelt a gyermekszektor is.

Szerdán kezdődött meg a jegyárusítás az október 11-i (Puskás Ferenc Stadion, 20 óra) Magyarország-Finnország Európa-bajnoki selejtezőre, de a jegyek egy jelentős része máris elkelt: csütörtök délutánig 12000 belépő talált gazdára. A gyerekszektorba csütörtökre az összes jegy elkelt, ide ezentúl nem tudunk újabb igényléseket elfogadni.

Az mlsz.hu információja szerint a jegyeket országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint interneten a www.ibusz.hu oldalon lehet megvásárolni. A belépők több árkategóriában vásárolhatók meg, elhelyezkedéstől függően 3000, 5000, 6000, 7000, 8000, 12 000, 16 000 és 20 000 forintért. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A Puskás-stadion "C" jobb szektora és "F" jobb szektora családi szektor lesz, ide korlátozott számban lehetőség nyílik családi jegyek megvásárlására, az alábbiak szerint: a "C" szektorba a család férfi tagjának jegyára 5000 forint. A család női tagja ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 1500 forintos áron juthatnak hozzá a belépőhöz.

Az "F" szektorba a család férfi tagjának jegyára 10.000 forint. A feleség itt is ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 4000 forintért nézhetik meg a mérkőzést. Mindkét családi szektor esetében maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok ezt a konstrukciót, továbbá fontos, hogy a család női tagjának is rendelkeznie kell az ingyenes jeggyel ahhoz, hogy be tudjon lépni a stadionba.

A VII. jobb szektor lesz a business szektor. A vállalatok részére meghirdetett konstrukció lényege, hogy a jegy mellé catering szolgáltatás (meleg étel, ital), valamint mérkőzésnapi ajándék is jár. A (fedett) szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett. A belépők ára 40 ezer forint. Ebbe a szektorba lehet négynél több jegyet is vásárolni, tíz darab feletti vásárlásnál a jegyár 32 ezer forintra csökken.

megosztom