Ferencváros

Balog Győrben még jobb játékban és győzelemben bízik

A ZTE ellen csapatkapitányi posztot betöltő védő szerint egy gát felszakadt bennük az első győzelmük után, ezért vasárnap Győrbe is a három pontért utaznak.

Balog Zoltán lett a csk - Fotó:ftc.hu

Balog Zoltán, az FTC rutinos játékosa a Zalaegerszeg ellen 2-0-ra megnyert meccsen magabiztosan játszott a védelem tengelyében.

"Óriási megtiszteltetés egy játékosnak, ha a Ferencváros csapatkapitánya lehet - mondta Balog Zoltán az ftc.hu-nak. - Számomra nem ez volt az első alkalom, hogy részem lehetett ebben, de egy külön öröm, hogy győztes meccsen viselhettem a karszalagot. Bízom benne, hogy egy új fejezet kezdődött el a csapat életében és előre kell néznünk."

Balog bízik benne, hogy a mérlegük egy idő után pozitív lesz, ehhez viszont kellhet a hétvégi Győr elleni győzelem is.

"Nyilván nem szabad elájulnunk a ZTE ellen elért eredményünktől, de láthatóan pozitív dolgok történtek a csapat körül. Biztató jelek már most is vannak, a pályán is észrevehető volt a vezetőedzőnk elképzelése. A győzelem feloldotta a csapatot, de ezt a sikert a helyén kell kezelnünk.Egy gát felszakadt bennünk, így remélem Győrben még jobb játékot fognak majd látni a szurkolók. Jóslásokba nem bocsátkoznék, nyilván nagyon szeretnénk megverni a Győrt, de minden mérkőzésre így megyünk ki. A legutóbbi meccsünkön a ZTE ellen ez sikerült is, így én bízom benne, hogy a mérlegünk idővel át fog billenni pozitív irányba, amihez az kell, hogy sikerrel tudjuk venni a győri akadályt is" - tette hozzá a rutinos védő.