Újpest

Sokkal több bravúrra lesz szükségünk - Rajczi Péter

Rajczi Péter a hétvégén megszerezte a 75. bajnoki gólját az Újpest színeiben, a rutinos támadó reméli, hogy a Budapest Honvéd ellen megkezdi csapata a felzárkózást a tabellán.

Az egykori kaposvári csatár a Pécs ellen megnyert 4-1-es mérkőzésen a rendes játékidő utolsó percében talált Dibusz kapujába, karrierje 75. újpesti találatát szerezve ezzel. Rajczi szerint azonban egy győzelem még nem jelent semmit, az újpestiek hivatalos honlapján azt mondta: csapatának sorozatos bravúrokra van szüksége a felkapaszkodáshoz.

"A siker mindenképpen önbizalmat adhat a csapatnak, de ez csupán egyetlen győzelem, sokkal több bravúrra lesz szükségünk ahhoz, hogy visszahozzuk az elvesztett pontjainkat - olvashatóak az ujpestfc.hu-n a csatár szavai, aki kitért a hétvégi, fővárosi derbire is. " A Honvéd nagyon jól kezdte a bajnokságot, előkelőbb helyen is állnak, mint mi és a jelenlegi pozíciójuk az ő fölényüket sejteti, ennek ellenére talán mondhatom, hogy mindenki csak a három ponttal lenne elégedett. Remélem, hogy ősz végére már a középmezőnybe tudunk kerülni, elérhető távolságra a bajnokság elején kitűzött céltól".