Rögbi-vb

A brit rögbisek kocsmatúrával pihentek

  • VNA
Címkék:

Új-Zélandon sem hazudtolták meg magukat a brit rögbisek, akik két mérkőzés között Queenstown városában egy görbe estével kapcsolódtak ki.

A brit rögbiválogatott, chris Aston törpékkel küzd egy bárban Queenstownban.
Korábban már írtunk róla, hogy az argentinok elleni 13-9-es siker után az angol rögbiválogatott tagjainak egy része rövid kirándulást tett Queenstown városába. A rafting és bungee jumping mellett azonban a hagyományos brit szórakozási módszerek is belefértek a programba. Így Mike Tindallék kocsmatúrával zárták a gőz kiengedésére is felhasznált szabadnapot. A hírek szerint az egyik kocsmában egy törpe-dobó versenyben (?) vettek részt a brit erős legények, amelynek során Tindall állítólag egy dekoratív szőke hölgyet is megcsókolt, aki ezt követően gyengéd mozdulattal saját keblei közé helyezte a brit rögbi játékos fejét. 

Az eset azért is különösen pikáns, mert a 30 esztendős játékos mindössze hat héttel ezelőtt vette feleségül Zara Phillipset, Anna hercegnő lányát. Következményektől viszont úgy tűnik, így sem kell tartania Tindallnek, a szövetség tájékoztatása szerint ugyanis „…a játékosoknak aznapra szabad estét adtunk, hiszen kemény mérkőzésen harcolták ki a győzelmet Argentína ellen. Mint csapattársai, így Mike is szenvedélyesen játszott azon a meccsen, egy ilyen fárasztó találkozó után pedig szükség volt a pihenésre” - szól a közlemény. A brit rögbisek mulatozásáról az egyik brit bulvár újságban további képeket találhattok.