Kézilabda

Október 22-én tart küldöttgyűlést az MKSZ

A Magyar Kézilabda Szövetség keddi ülésén többek között elfogadták a két szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és Karl-Erik Bohn jövő nyárig tervezett programját is. A gyűlésen határoztak arról is, hogy  csökkenteni kell a szervezet működésének költségeit.

"A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2011. szeptember 13-án, a Magyar Sport Házában megtartott ülésén a két szövetségi kapitány, Mocsai Lajos és Karl Erik Böhn jelenlétében elfogadta a férfi és a női kézilabda-válogatott 2012 júniusáig tartó programját.
           
Az Elnökség meghallgatta és elfogadta Juhász István szakmai igazgató beszámolóját az utánpótlás válogatottak szerepléséről, egyidejűleg utánpótlás-fejlesztési akcióterv kidolgozására kérte fel Juhász Istvánt és Hadházy Sándor elnökségi tagot.
 
A testület áttekintette a Szövetség pénzügyi helyzetét, azzal kapcsolatban a főtitkárt kötelezte költségcsökkentő intézkedések meghozatalara, az iroda működésével kapcsolatban.
           
Az Elnökség döntött arról, hogy 2011. október 22-ére összehívja az MKSZ küldöttgyűlését, melyen az új alapszabály és szervezeti struktúra kerül elfogadásra, illetve az új működéshez szükséges határozatokról születhetnek döntések.
           
Az Elnökség tájékoztatást kapott az MKSZ sporttámogatási pályázatának részleteiről, melynek beadási határideje 2011. szeptember 15." - áll a Magyar Kézilabda Szövetség közleményében.