Magyar válogatott

Egervári már a finnek elleni kezdőre gondol, hamarosan Angliába utazik

Ugyan a számunkra kulcsfontosságú finnek elleni Eb-selejtezőig még több, mint három hét van hátra, Egervári Sándor szövetségi kapitány és a szakmai stáb már most azon gondolkozik milyen összeállításban küldje pályára a magyar csapatot.

Egervári Sándor már a finnek elleni kezdőn "ügyködik" A svédek és a moldovaiak elleni győzelmek után a magyar válogatottnak még van esélye megszerezni a pótselejtezőt érő második helyet. Igaz, ehhez nem csak az szükséges, hogy a mieink legyűrjék október 11-én Budapesten Finnországot, hanem az is, hogy Svédország a finnek ellen négy nappal korábban pontokat veszítsenek.

Egervári Sándor az mlsz.hu-n vezetett internetes naplójában arról beszélt, hogy segítőivel már javában megkezdték a háttérmunkát az ominózus találkozóra.

"Már gondolkozni kell az októberi Eb-selejtező keretének összeállításán is, ezért a következő másfél hét arról szól, hogy felmérjük az előző mérkőzésekről hiányzó játékosok felkészültségi állapotát. Hamarosan elutazom Angliába, ahol Gera Zoltánt és Buzsáky Ákost is meglátogatom, igyekszem a lehető legtöbb információt begyűjteni róluk. Kiemelt figyelemmel kísérjük a jó formában lévő Priskin Tamás sorsát, valamint a jelenleg csapat nélkül lévő Lipták Zoltánt is"  - írta a kapitány, aki egy esetleges újabb győzelemmel beérné Dr. Mezey Györgyöt a válogatott élén sorozatban szerzett sikerek terén.