Forma-1

Alonso egészen különleges a pályán és azon kívül is - Montezemolo

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elismeréssel beszélt az olasz istálló monzai teljesítményéről.

Fernando Alonso a harmadik helyet szerezte meg Monzában Sebestian Vettel és Jenson Button mögött. A Ferrari elnöke elégedett volt az eredménnyel, és elmondta, hogy szerinte a spanyol "különlegesen jó versenyző, aki a pályán kívül is nagyon jó. Monzában fantasztikus teljesítménnyel tüzelte fel a közönséget, és mindig tudja, hogyan ragadja magával az egész csapatot az elhivatottságával, illetve hogy mikor kell valami látványosat produkálnia."

Kevesebb szót vesztegetett Felipe Massára, akiről azért így is pozitívan nyilatkozott, mondván a brazil "szép karriert futott be".

Végezetül a sportigazgatót, Stefano Domenicalit is megdicsérte, de kiemelte, hogy az autók fejlesztése terén kicsivel többet vár el: "Stefano valódi vezetővé vált. Korábban azt mondták, egy új Ross Brawnt kell találnunk, de azóta kiderült, hogy ő sem tud olyan könnyen bizonyítani a Mercedesnél. Azonban 2012-ben a kocsik tervezésekor agresszívebbnek és kreatívabbnak kell lennünk."