Magyar válogatott

Szerdán kezdődik a jegyárusítás a finnek elleni Eb-selejtezőre

megosztom

A magyar labdarúgó-válogatott október 11-én, 20 órai kezdettel a Puskás Ferenc Stadionban, Finnország ellen játssza utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét. A mérkőzésre szeptember 14-től lehet megvásárolni a belépőket.

A magyar válogatott játékosai örülnek a svédek elleni győzelemnek - Fotó: AFP
A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának tájékoztatása szerint a magyar-finn selejtezőre szerdán reggel 9.00 órától kezdődik meg a jegyárusítás országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint interneten a www.ibusz.hu oldalon. A jegyek több árkategóriában vásárolhatók meg, elhelyezkedéstől függően 3000, 5000, 6000, 7000, 8000, 12 000, 16 000 és 20 000 forintért. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

Az 'A jobb' szektor lesz a gyerek szektor, ide várjuk iskolák, futballakadémiák, egyesületek igénylését az esemenyszervezes@mlsz.hu email címre. Az 1500 forintba kerülő jegyek a készlet erejéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre, az igényeket a jelentkezés sorrendjében szolgáljuk ki, de csak szeptember 14-én reggel 9 órától. A szektorba 14 év alatti gyerekek részére lehet jegyet igényelni - minimum 10 fős, maximum 40 fős csoportok jelentkezését várjuk. A gyerekek felnőtt kísérővel foglalhatják el a helyüket a szektorban, 9 gyerek után 1 kísérő, 10-18 gyereknél maximum 2 kísérő, 19-27 gyereknél maximum 3 kísérő, 28-36 gyereknél legfeljebb 4 kísérő mehet be a szektorba (a csoportok minden tagja, tehát a gyerekek és a kísérők is 1500 forintért juthatnak jegyhez).

A Puskás-stadion "C" jobb szektora és "F" jobb szektora családi szektor lesz, ide korlátozott számban lehetőség nyílik családi jegyek megvásárlására, az alábbiak szerint: a "C" szektorba a család férfi tagjának jegyára 5000 forint. A család női tagja ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 1500 forintos áron juthatnak hozzá a belépőhöz.

Az "F" szektorba a család férfi tagjának jegyára 10.000 forint. A feleség itt is ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 4000 forintért nézhetik meg a mérkőzést. Ezt a konstrukciót maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok, továbbá fontos, hogy a család női tagjának is rendelkeznie kell az ingyenes jeggyel ahhoz, hogy be tudjon lépni a stadionba.

A VII. jobb szektor lesz a business szektor. A vállalatok részére meghirdetett konstrukció lényege, hogy a jegy mellé catering szolgáltatás (meleg étel, ital), valamint mérkőzésnapi ajándék is jár. A (fedett) szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett. A belépők ára 40 ezer forint. Ebbe a szektorba lehet négynél több jegyet is vásárolni, tíz darab feletti vásárlásnál a jegyár 32 ezer forintra csökken.

megosztom