Rögbi-vb

Bungee jumpinggal pihentek az angolok

  • VNA
Címkék:

Szombaton szoros mérkőzésen győzött az angol rögbi válogatott az Új-Zélandon zajló rögbi világbajnokságon. A csapat néhány tagja a pihenőnapot is aktívan töltötte.

Új-Zélandról köztudott, hogy a bungee jumping egyik központjának számít, sokan a szabadesés különleges élményéért (is) utaznak el a távoli országba. Mindez nem mondható el ugyan az angol rögbi válogatott tagjairól, de a kemény fiúk a vb-szereplés mellett egy kis extra kockázatot is vállaltak. Jonny Wilkinsonék szombaton ugyan izzadságszagú mérkőzésen csupán 13-9-re győztek Argentína ellen, de nyertek és ez a legfontosabb számukra.

A legutóbbi vb-n ezüstérmet szerző angol válogatott néhány tagjának azonban nem volt elég a dél-amerikaiak elleni izgalom, így hétfőn elutaztak Queenstownba, az új-zélandi kaland-fővárosba, ahol a bungee jumpingot és a raftingot is kipróbálták. „Már június óta együtt vagyunk és a játékosoknak nem sok szabadidejük volt. Ez a kirándulás remek lehetőség a fiúknak, hogy felfrissüljenek” - nyilatkozta a programról a támadásokért felelős szakember, John Wells. A közel 500 kilométeres utat persze nem mindenki vállalta be a kaland kedvéért, a csapat egy része ugyanis maradt dunedini szállodájában és készült a hat nap múlva esedékes grúzok elleni második csoportmeccsre.