Vasas-Híd

A gólképtelen Jusuf Dajic úgy érzi, el van átkozva

A Vasas bosnyák csatára elmondta, borzasztóan csalódott, hogy helyzetei ellenére nem sikerül a kapuba találnia.

Dajic Csizmadia szorításában - Fotó: MTI

Jusuf Dajic, a Vasas támadója hetek óta képtelen bevenni az ellenfelek kapuját. A bosnyák támadó rendre helyzetbe kerül, ám az utolsó pillanatban vagy rossz megoldást választ, vagy balszerencséje van Így volt ez a Kecskemét ellen is, amikor a kapufát találta el.

"Borzasztó csalódott vagyok - mondta a 26 éves támadó az fcvasas.hu-nak - Egyszerűen nem tudok gólt lőni. Ugyanez volt a helyzet korábban Fehérváron is. Akkor arra azt mondtam, hogy nincs szerencsém, de most már kezdem úgy érezni magam, mint aki el van átkozva. Aztán ott megrúgtam az első gólom, és attól átszakadt a gát. Bízom benne, hogy ez bekövetkezik a Vasasnál is."

Dajic ugyanakkor a pozitívumot is látja a történetben, ugyanis lehetőségei mindig vannak.

"Ugyanakkor annak örülök, hogy sikerül helyzetbe kerülnöm, mert az lenne a nagy probléma, ha még ez sem jönne össze. Igyekszem hasznos tagja lenni a csapatnak, kiveszem a részem a védekezésből is, és lekötöm a védők figyelmét. Ezzel pedig én is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy egyre jobb eredményeket érünk el. Aztán majd csak jönnek végre a gólok is…" - reménykedett a balszerencsés futballista.