Real Madrid

Lőhettünk volna nyolcat is - José Mourinho

Többek között Karim Benzema duplája is kellett ahhoz, hogy a Real Madrid 4-2-re legyőzze a városi rivális Getafe csapatát. José Mourinho a találkozó után megdicsérte fiatal csatárát, akinek sokat segített világbajnok honfitársa, Zinedine Zidane.

A francia csatár remek formában kezdi a 2011/2012-es szezont
Mint arról honlapunk is beszámolt, a "királyi gárda" a Bernabéu gyepén 4-2-es győzelmet könyvelhetett el a Getafe csapata ellen. A hazaiak végig uralták a találkozót a 90 perc során, számos gólhelyzetet sikerült kialakítaniuk a gyengébb játékerőt képviselő vendégek ellen.

"Ugyan sikerült négy gólt szereznünk, de ez nagyon könnyen lehetett volna akár 7-8 is" - mondta a madridiak hivatalos honlapjának Mourinho.

A portugál tréner természetesen kitért Benzema teljesítményére is, a 23 éves csatár már az előszezon folyamán is remek formát mutatott, és úgy tűnik állandosítani tudta gólérzékenyését.

"Benzema átalakulása teljesen megérdemelt. Sok segítséget kapott tőlem, a csapattársaitól és Zizoutól is. Fantasztikus a hozzállása a munkához, mindig magas szinten akar teljesíteni." - dicsérte a tavaly még sok szurkoló által szidalmazott gallt a Special One.