Manchester City

Lemondott a rákos asszonyon gúnyolódó igazgató

Lemondott a Manchester City ügyvezető igazgatója, Garry Cook, aki egy eltévedt e-mailben a csapat egyik fiatal játékosa, Nedum Onuoha édesanyjának rákos betegségét gúnyolta ki.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dr. Anthonia Onuoha még tavaly októberben fordult a Manchester City futballért felelős igazgatójához, Brian Marwoodhoz, hogy tisztázzanak néhány vitás kérdést a csapatnál mellőzött fia szerződése kapcsán. A vezetőnek írt levelében az asszony azt írta, bár a "rák pusztítja a szervezetét", még mindig képes arra, hogy Nedum érdekképviseletét ellássa.

A válaszlevél nem Marwood, hanem Cook címéről érkezett, aki Marwoodnak írt, de a címzettek között ott volt Onuoha asszony is: "Pusztítja a szervezetét!!!... Hát, én nem is tudom, Te hogy tudsz ezek után aludni éjjel."

A Manchester City hivatalos közleményben jelentette be, hogy elfogadta Cook lemondását, egyben bocsánatot kér a hölgytől.

"Hibát követtem el, és hosszas mérlegelés után arra jutottam, hogy ez a lépés szolgálja leginkább a klub érdekeit" - fogalmazott Garry Cook.