Nyilatkozat

Jól esik, hogy Roberto Carlos érdeklődik az állapotom felől - Dzsudzsák Balázs

megosztom

Az Anzsi Mahacskala balszélsője, Dzsudzsák Balázs jelenleg Magyarországon tölti az idejét, mivel néhány hete elszenvedett kulcsonttörése miatt orvosi kezelésekre jár. Ezek mellett volt ideje arra is, hogy ellátogasson a Debrecen Siófokon játszott bajnokijára is, ahol a Sport Tv-nek nyilatkozott állapotáról.

Dzsudzsák Balázs a magyar labdarúgó-válogatott Izland elleni felkészülési mérkőzésén a Puskás Ferenc Stadionban 2011 augusztusában"Folyamatosan járok kezelésekre, és pontosat még nem tudok mondani, de két hét múlva szeretnék ott lenni Moszkvában" - kezdte Dzsudzsák a beszámolóját a sérüléséről. "Nem akarom, hogy teljesen visszaessen a fizikai állapotom, ezért mozgok is, amennyit lehet. A műtét után kapott kötést is hamarabb levettem, mint ahogy az orvosok javasolták, mert nem akartam, hogy az izmok teljesen ellustuljanak. A klubommal folyamatos kapcsolatban vagyok, minden információt, leletet megkapnak rólam. A csapattársak is naponta keresnek, jól is esik, hogy Roberto Carlos érdeklődik irántam."

A balszélső valószínűleg játszott volna a magyar válogatott Svédország és Moldova elleni Eb-selejtezőin is, de így csak arra volt lehetősége, hogy meglátogassa Juhász Rolandékat az edzőtáborban, és a nézőtérről nézze a svédek legyőzését.

"Jót tett a lelkemnek, hogy a válogatottal lehettem, és maximális tisztelet jár a csapatnak. Mindenki arról beszélt, hogy mennyi a hiányzó, mégis sikerült két győzelmet szerezni, amiért nagy elismerés jár a srácoknak" - mondta Dzsudzsák.

Végül arról is beszélt, hogy a sok külföldi mérkőzés után egyáltalán nem derogál neki hazai találkozókra járni: "Mindig örülök, hogy hazajöhetek, és most nincs is más dolgom, a kezelésekkel kell foglalkoznom, úgyhogy jó érzéssel jöttem Siófokra is, hogy megnézzem a Debrecen meccsét, és szurkoljak a csapatnak. Remélem, hogy minél hamarabb túlleszek ezen a sérülésen, ezen dolgozom most."

megosztom