US Open

Wozniacki ismét elődöntős a US Openen

  • VNA
megosztom

A világelső Caronile Wozniacki ismét két szettben győzött a US Openen, így már a legjobb négy között jár, az elődöntőben pedig Serena Williams lesz az ellenfele.

A US Open női tornáján már a negyeddöntőket rendezték meg csütörtökön, ahol a világelső Caroline Wozniacki is pályára lépett. Ellenfele a német Andrea Petkovic volt, aki az első szettben rengeteget hibázott, így a dán teniszező simán, 6-1-el került előnybe. A második szettben is úgy tűnt, hogy simán kerekedik felül az élete első Grand Slam sikerére hajtó Wozniacki, aki 5-3-as vezetésénél már a mérkőzésért adogathatott. Itt azonban megingott, olyannyira, hogy Petkovic kétszer is elvette az adogatását és 6-5-nél már a német játékos szerválhatott az egyenlítésért.

A játszma végén azonban Wozniackinak ismét jobb pillanatai következtek, aki kiharcolta a rövidítést, majd végül egy óra negyven perc után az elődöntőbe jutást is ünnepelhette. A dán játékos nem élete mérkőzését játszotta, elsősorban Petkovic hibáinak köszönhette azt, hogy továbbjutott, de így is sorzatban harmadszor jutott elődöntőbe a US Openen.

US Open
női egyes, negyeddöntő
Caroline Wozniacki (dán, 1.) - Andrea Petkovic (német, 10.) 6-1, 7-6
megosztom