Inter

Morattinak tetszik a Juve saját stadionja, és zabos a Forlán-ügy miatt

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke sajtótájékoztatón beszélt arról csütörtökön, hogy mennyire bosszantja, hogy Diego Forlánt nem tudták nevezni a Bajnokok Ligájára, és hogy ez csak utólag derült ki, amikor már senkit nem tudtak betenni a helyére.

Diego Forlán nem szerepelhet az őszi szezonban a BL-ben, mert az Atlético Madridban pályára lépett az Európa Liga selejtezőjében, és korábbi csapata bejutott a főtáblára. Ráadásul az Inter már nem is tudott senkit nevezni az urugayi csatár helyére, így a kék-feketék úgynevezett A-listáján csak 24 játékos szerepel. Ez utóbbi tény saját bevallása szerint még jobban bosszantja a klub elnökét, Massimo Morattit, mint maga a tény, hogy Forlánra nem számíthatnak.

"Elsősorban Castaignos miatt vagyok mérges, hiszen nevezhettük volna őt is. Ez a hiba nagyon súlyos volt, de most már adott a helyzet, amivel meg kell birkóznunk. Ugyanakkor tennünk kell arról, hogy a jövőben ilyesmi ne fordulhasson elő" - mondta a klubvezető, akinek szavait hallva nem szívesen lennénk az Inter adminisztrációs személyzetének tagjai között.

Moratti beszélt a Juventus új stadionjáról, amelyet épp csütörtökön este, a Notts County csapata ellen avattak fel a Zebrák, és amellyel ők a Serie A egyetlen klubja, amelynek saját tulajdonú arénája van.

"Nagyon okos döntés volt a Juventustól, hogy építettek egy saját stadiont. Ezzel a megoldással sok pénzt spórolhatnak a jövőben, és így sok gondjukat megoldhatják. Agnelli elnök úr természetesen meghívott a stadionavatóra, amit ez úton is köszönök neki, de sajnos már korábban lefixáltam a csütörtök esti programom" - szabadkozott az Inter elnöke.