Chelsea

Drogbát összetoldozzák a United elleni derbire

A Chelsea támadója másfél hete, a Norwich City elleni bajnokin ütközött John Rudyval, a vendégek kapusával és szenvedett fejsérülést. A Kékek jövő hétvégén a Manchester United vendégeként szerepelnek a Premier League-ben, és a klub orvosi stábja mindent elkövet, hogy Drogba hadra fogható legyen.

Drogba órisái ütést szenvedett fején

André Villas-Boas sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szombaton a Sunderland ellen biztosan nélkülöznie kell az elefántcsontparti csatárt, és a keddi, Bayer Leverkusen eleni Bajnokok Ligája-nyitányon is, de reméli, hogy jövő hétvégén már a pályán segíti a csapatot az Old Traffordon. "Könnyebb gyakorlatokat már végez az edzőteremben, de az orvosok döntik el, hogy mikor végezhet teljes értékű edzésmunkát. Az első napokban óriási fájdalmai voltak. A családja mellette állt, és a klub orvosi stábja is folyamatos megfigyelés alatt tartotta. Most arra várunk, hogy zöld jelzést adjanak az orvosok, és akkor visszatérhet a csapatba."

Drogba az ominózus sérülés után magatehetetlenül terült el a földön, a csapat egészségügyi stábja hordágyon vitte le a pályáról.

Drogba horrorisztikus esése: