Kézilabda

Pályára lép a női és a férfi bajnok is

Szerdán előrehozott mérkőzésen pályára lép a női és férfi bajnoki címvédő is: az MKB Veszprém az FTC-PLER csapatát látja vendégül, a Győri ETO Audi KC pedig Dunaújvárosban vendégszerepel.

A veszprémieknek egy hét alatt ez lesz a harmadik Budapest Bank Liga-találkozójuk, Mocsai Lajos együttese a Pécs csapata ellen ugyanis a hétvégén kétszer is megmérkőzött. A bakonyiaknak természetesen nem okozott gondott a baranyai "kiscsapattal" szemben begyűjteni a 4 pontot, de az újonnan megalakult fővárosi gárda sem számíthat sok jóra a Veszprém Arénában. Budapest Bank Liga
MKB Veszprém - FTC-PLER 18.00
A Zsiga Gyula irányításával készülő FTC-PLER a nyitófordulóban az újnc Tatát győzték le, de a rutinos BL-résztvevő ellen maximum a tisztes helytállás lehet a céljuk.

A nőknél a címvédő győriek a szebb napokat is látott dunaújvárosiak otthonába látogatnak. Konkoly Csaba lányai az első körben a Veszprém-Barabás vendégeként arattak 34-27-es győzelmet, míg az újvárosiak a Siófok ellenében maradtak alul. A Rába-partiak vezetőedzője a papírforma ellenére nem számít könnyű találkozóra.
Női NB I
Dunaújváros - Győri ETO KC18.00
"Nem számítok könnyű meccsre, Dunaújvárosban sosem volt egyszerű nyerni. Ellenfelünknél rutinos játékosok és fiatalok szerepelnek együtt, de nem lebecsülve őket, mindkét pontért utazunk Dunaújvárosba. Kovacsics várhatóan már pályára léphet, Vérten és Pálinger azonban valószínűleg még kihagyja ezt a meccset is. Biztosan nem lesz a keretben Ana Gros, aki most Horvátországban kezelteti magát. Vele kapcsolatban jó hír, hogy biztosan nem kell műteni a vállát, így hamarosan újra a csapat rendelkezésére állhat." - nyilatkozta Konkoly a csapat hivatalos weboldalának.