Forma-1

Bruno Senna négy új szponzort hozott a Renault-nak

A Lotus Renault GP hivatalos bejelentése szerint négy új szponzorral sikerült megállapodást kötniük, melyeknek logói a hétvégi, olasz Nagydíjon már rajta is lesznek a versenyautókon.

A brazil véglegesítésével új szponzorok álltak a házhoz

A hírek szerint Nick Heidfeld elküldése igen sokba került a francia istállónak: a német pilóta 4,6 millió eurós alapfizetése mellett a pontokért járó további másfél millió eurót is ki kellett fizetnie a szerződést bontó munkaadónak. A csapat szerdai bejelentése szerint azonban gyorsan sikerült bevételi forrásokhoz jutnia, melyek jórészét az újonnan "igazolt" brazil Bruno Senna érkezésének köszönhetnek.

Senna érkezésével a csapat véglegesítette megállapodását az Embratel nevű brazil telekommunikációs céggel, és a borotvaforgalmazó a Gillette-tel.  A brazil pilóta miatt a brazil olaj- és földgáztermelő vállalat, az OGX és a The Auden McKenzie Group nevű gyógyszerforgalmazó cég is szponzora lett a Renault csapatának. A négy új támogató emblémái, logói a hétvégi Olasz Nagydíjon már helyet kapnak a Renault autóin, a versenyzők overalljain és sisakjain - írja a f1csatorna.hu.