Sunderland

Bendtner fantasztikus képességekkel rendelkezik - Steve Bruce

A dán válogatott támadó régi-új mestere meg van győződve arról, hogy a Sunderlandbe igazolás volt a helyes lépés számára.

Bendtner Sunderlandbe igazolt - Fotó: AFP

A Sunderland menedzsere, Steve Bruce reménykedik benne, hogy Nicklas Bendtner visszanyeri régi formáját. A szakember már Birminghamben is együtt dolgozott a dán válogatott játékossal,most ismét találkozhatnak.

„Öröm számomra, hogy újra együtt dolgozhatok Nicklasszal, mint amikor fiatal játékosként a Birminghambe került. Azóta is folyamatosan nyomon követtem a pályafutását. Nem kétséges számomra, fantasztikus képességekkel rendelkezik, és itt az idő, hogy ezt bebizonyítsa. Meg kell mutatnia az embereknek milyen jó játékos. Lehet, hogy az elmúlt években kicsit eltévedt, de meg vagyok győződve arról, hogy ez volt a helyes lépés számára” - nyilatkozta a szakember új szerzeményéről.

Bendtner 2005-ben igazolt az Arsenalhoz, de négy ott lejátszott szezon alatt 98 mérkőzésen csak 22 gólig jutott (a Birminghamnél kölcsönben 11-et lőtt), és az átigazolási szerzon utolsó napján kölcsönadták a Sunderlandnek.