NB I

Jelentős állami főszponzort kapott a Kecskemét

A Szerencsejáték Zrt. azért döntött az KTE támogatása mellett, mert bízik abban, hogy az egyesületben folyó szakmai munka további sikerekre viszi a csapatot a magyar futballszurkolók örömére.

A KTE jelentős főszponzort kapott - Fotó: telesport

A Kecskeméti TE szponzori szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel, amelynek értelmében a 2011-12-es bajnoki szezonban a Szerencsejáték Zrt. lesz a KTE főszponzora.

"A Szerencsejáték Zrt. oroszlánrészt vállal a sportfinanszírozásban. Egyrészt a törvényi szabályozás értelmében adóbefizetés révén járul hozzá a sportfinanszírozáshoz: 2010-ben ez az összeg 4,5 milliárd forintot tett ki. Másrészt a cég a szponzorációs keretéből közvetlenül is áldoz a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, vagy ígéretes tehetségeket nevelő egyesületek, klubok felkarolására. A vállalat ebben az idényben azért döntött az Kecskeméti TE támogatása mellett, mert bízik abban, hogy az immár 100 éves múltra visszatekintő egyesületben folyó szakmai munka további sikerekre viszi a csapatot az elkötelezett magyar futballszurkolók örömére" - mondta kecskemetite.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese.

Rózsa Pál, a kecskeméti klub tulajdonosa is büszke az új főszponzor érkezésére.

„Büszkék vagyunk, hogy a Szerencsejáték Zrt. főszponzorként támogatja a 2011-12-es bajnokságban a csapatunkat. A Magyar Kupa-döntő után kezdődtek a tárgyalások, amelyek most zárultak le. A szerződés egyfajta elismerése annak a szakmai munkának, amit az elmúlt 5 évben elvégeztünk. A másodosztályból indulva, pár év alatt a kupagyőzelemig és a nemzetközi porondig jutottunk, akadémiát alapítottunk, és közönségszórakoztató, támadójátékunkkal a bajnokság üde színfoltjává váltunk. A megkezdett úton szeretnénk tovább haladni és fejlődni, hogy megfelelhessünk a szurkolóink és szponzoraink elvárásainak" - fogalmazott a lila-fehér egyesület első embere.