Arsenal

Bendtner senkire nem hallgat az egykori csapattárs szerint

Havard Nordtveit, az Arsenal korábbi, a Mönchengladbach jelenlegi játékosa szerint Nicklas Bendtner csak magának köszönheti, hogy nem futott be az Ágyúsoknál, mivel az edzésen sosem szakadt meg, kritikát viszont senkitől nem volt hajlandó elfogadni.

Nicklas Bendtner fogja fejét az Arsenal egyik Premier League-mérkőzésén 2011-ben

A norvég Nordtveit három évig tartozott az Arsenal keretéhez, mielőtt tavaly decemberben a Mönchengladbachhoz igazolt volna, így jól ismerheti Nicklas Bendtnert, akiről meglehetősen határozott véleménye is van.

"Soha nem lehett semmit mondani neki a játékáról, mert könnyen megsértődött bárkire. Mindenkinek megvannak a saját módszerei, de ő jobban is odatehette volna magát az edzéseken. Csalódást keltő volt számára, hogy az utolsó fél évben alig kapott lehetőséget, de Arséne Wenger mindig a legerősebb csapatot akarja a pályára küldeni, és ezt meg is tette" - mondta a 21 éves védő.

Bendtner 2005-ben igazolt az Arsenalhoz, de négy ott lejátszott szezon alatt 98 mérkőzésen csak 22 gólig jutott (a Birminghamnél kölcsönben 11-et lőtt), és az átigazolási szerzon utolsó napján kölcsönadták a Sunderlandnek.