NB II

Válogatott középpályást és kapust szerződtetett a REAC

Címkék:

Böőr Zoltán személyében egy igazi vezér érkezik a REAC-hoz, míg Szentpéteri Viktor már korábban is a REAC szurkolók kedvence volt, nem véletlenül.

Két új játékossal erősítette meg keretét a REAC csapata: a válogatott Böőr Zoltán és a külföldről hazatért Szentpéteri Viktor Rákospalotán folytatja pályafutását.

"Két olyan meghatározó játékos szerződött a csapatunkhoz - mondta Kutasi Róbert klubigazgató a REAC hivatalos oldalának- akik nem csak szakmailag, hanem emberi, sportemberi tulajdonságaikat tekintve is komoly segítségünkre lehetnek. Böőr Zoltán személyében egy igazi vezér érkezik a csapathoz, míg Szentpéteri Viktor már korábban is a REAC szurkolók kedvence volt, nem véletlenül. Természetesen a két nagyszerű játékos szerződtetése nem sikerülhetett volna Forgács József elnök úr áldozatvállalása nélkül, aki ma már gyakorlatilag egyedül tartja el, tartja fent a REAC csapatát- szerencsére nem adja fel, nem adjuk fel, egyértelmű célunk, hogy a jövőre 100 éves REAC méltóképpen tudja ünnepelni a jubileumát."